Novi Sad
08.04.2014.
12:06 > 12:37
Jedini CT skener u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine ne radi već drugi mesec.
  • boba

    09.04.2014 05:43
    nekad davno
    Lekari od pre 40 i 50 godina nisu imali skener.Lecili su pacijente.Isti fakultet su zavrsili i ovi i oni.Oni osiromaseni za aparate a ovi za znanje.Bez aparata nemogu ni dijagnozu upale grla da konstatuju.Eto toliko o medicini i znanju.A o nabavkama.Dokle god partijski drugovi budu vise brinuli o sebi i svojima a ne o onome sta im porodicu hrani bice tako.Strucnost je zaboravljen pojam.O sutra razmisljaju sutra ali nikad nisu u glavnoj ulozi.Parola nece valjda nas.
  • Sale NS

    09.04.2014 04:34
    Bruka i sramota
    Ne dao vam Bog da nekoga hitno dovedete u novosadski "Urgentni" centar jer je amo totalni haos. Nedavno sam imao "priliku" da odvedem tamo staru zenu sa simptomima sloga. Vec nakon 4 sata, naokon sto sam je ja vozio na Radiologiju zbog CT snimanja, nadobudni i naduvani dezurni lekar je ocitao rezultat. Smrad, amateri, pocetnici, neznalice .... to je "odlika" ovog UC koji je sve samo ne urgentni. Sicno mi je prical i koleginica kojoj su mamini i tatini "strucnjaci" na UC sekli neku izraslinu kod jagodicne kosti, epiulog je operacija na klinici sledece nedelje .... BRUKA I SRAMOTA !
  • NN

    08.04.2014 19:41
    Alo
    Ako i nisu imali tu cev spremni kao rezervni deo, mogu sada da ubrzaju postupak kupovine novog. A ne da ostave birokratama da stvari teku kako teku.
    Radi se o zdravlju gradjana!
  • liman

    08.04.2014 15:43
    Neka gospoda direktori KCV-a prodaju samo deo svog ličnog voznog parka i nabaviće bez problema novi CT!
  • 08.04.2014 13:28
    Jel nikom nije palo na pamet da na vreme nabavi nov, potrošni deo? Pa, jel nabavke u svojoj kući obavljaju tek kad im sve nestane? Nemaju kilo brašna ili litru ulja viška u kući? Zaduženi u službi nabavke da momentalno dobiju otkaz,sa zabranom zapošjavanja u državnoj firmi, drugi put će na vreme razmišljati da čim stave novu cev u opticaj, počnu proceduru za nabavku sledeće. A onda su nam Ameri i NATO krivi za sve. Trebali su nas više bombardovati.
  • a

    08.04.2014 12:56
    Recite nešto novo...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna